miercuri, 7 mai 2014

A organizat o petrecere si A...

 

Un tanar din Marea Britanie si verisorul lui au un secret care ar putea distruge o familie. Ceea ce ei au facut impreuna cu cumnata unuia dintre ei le va schimba viata pentru totdeauna. 

"Cumnata mea e insarcinata, iar copilul ar putea fi al meu sau al verisorului meu, in niciun caz al fratelui meu", a scris tanarul psihologului The Sun. 

"Am 24 de ani, iar fratele meu are 25. El este soldat, iar de ceva vreme e plecat in misiune. Sotia lui obisnuieste sa vina des la noi atunci cand el e plecat, se simte singura. De cele mai multe ori atunci cand ies cu verisorul meu o luam si pe ea in oras cu noi. Ea are 22 de ani", a continuat tanarul. 

"De ziua ei a facut o mica petrecere, iar dupa ce au plecat toti invitatii, eu si verisorul meu am ramas sa o ajutam la curatenie. Insa am ajuns sa facem sex toti trei. A fost fantastic si au decis ca a fost doar o nebunie care trebuie sa ramana intre noi", a mai spus tanarul. 

"Acum, fratele meu s-a intors acasa, iar sotia lui e insarcinata, dar si ingrijorata. Este imposibil sa fie copilul lui. Este convinsa ca e al meu sau al verisorului meu. Fratele meu o sa innebuneasca daca afla. Este un barbat gelos si isi va da seama ca nu e copilul lui", a mai precizat barbatul. 

Psihologul i-a spus ca daca sotia fratelui va pastra sarcina, atunci secretul nu va putea fi tinut ascuns. Si ca mai devreme sau mai tarziu, fratele lui va afla. 

Sursa: The Sun