sâmbătă, 10 august 2013

DETALII INCREDIBILE despre prima ŞCOALĂ DE S . E . X din România. Ce lecţii primesc fetele

 
Tinerii, atât bărbaţi, cât şi femei, sunt învăţaţi de experţi în domeniu cum să mimeze actul sexual în faţa calculatorului şi să obţină cât mai mulţi bani de la cei care privesc show-urile erotice. 
Advertisement by Adsense

Şcoala de videochat a fost deschisă în urmă cu doi ani de câteva modele care s-au gândit să îi înveţe şi pe alţii cum să scoată bani frumoşi din fanteziile altora. 

La început, „elevii” învaţă să se dezbrace, să comunice prin intermediul calculatorului şi să mimeze ce le cer privitorii. În acelaşi timp, li se predau lecţii de igienă şi de educaţie sexuală. Bzi.ro scrie că majoritatea celor care „învaţă” la Şcoala de videochat sunt semi-analfabeţi. 

„Fetele au învăţat limbajul specific, atât în engleză, cât şi în franceză. Au învăţat cum să folosească un dildo, cum să mimeze că îl introduc undeva, dar de fapt să-l ascundă. Site-urile americane de videochat se bazează foarte mult pe comunicarea între modele şi privitori, nu mai e suficient să ai fundul gol, trebuie să comunici, lumea vrea ceva nou”, a declarat administratorul Şcolii de videochat de la Iaşi. 

sursa: gandul.info