luni, 8 iulie 2013

Şi-a transformat fiul în SAC DE BOX! Corecţie ŞOCANTĂ aplicată de un TATĂ

Un tata a postat fara jena pe internet un filmulet in care explica cum si-a pedepsit fiul. "Max a fost obraznic! Din pacate, va trebui sa il pedepsesc. Max, ce pedeapsa vrei?", a spus serios tatal. "Un pumn in fata", a raspuns micutul. "Esti gata?", l-a intrebat tatal inainte de a-si lovi fiul, fara mila, cu pumnul in fata.

Uimitor, insa, este faptul ca Max, nu a plans, nici nu s-a ferit, din contra, i-a raspuns tatalui sau ca nu a fost pedepsit destul. "Mai vreau!", a spus Max, aratandu-i tatalui sau degetele de la o mana, semn ca mai vrea inca cinci. Pentru a instiinta publicul ca loviturile sunt cat se poate de serioase, tatal a specificat ca poarta si verigheta, aratand mana spre camera. "Spune tare ca mai vrei", a continuat tatal dupa care i-a aplicat lui Max cinci lovituri in fata. "Cred ca l-am pedepsit destul in seara asta", a incheiat tatal dupa ce Max s-a prabusit pe podea, conform Kanal D.

Nu stim daca acest filmulet este o gluma, proasta, de altfel, caci abuzul si violenta fata de un copil sunt lucruri grave care se pedepsesc cu inchisoarea. Sa speram ca Max si tatal lui faceau antrenament pentru box si s-au gandit amandoi sa se distreze putin pe seama internautilor, postand acest filmulet tragicomic.