luni, 8 iulie 2013

ORIBIL! Delia Matache ŞI-A DEZGUSTAT FANII cu o poză la care nu te poţi uita! | FOTODelia obişnuieşte să îşi ţină fanii la curent cu evenimentele din viaţa ei. Amicii virtuali sunt încântaţi de fiecare dată de fotografiile noi, însă acum le-a pierit pofta de mâncare când au văzut ce se afla în farfuria vedetei.

Delia a postat poze dintr-o vacanţă exotică pe care a petrecut-o la începutul acestui an. Nostalgică, artista a pus mai multe fotografii, însă una dintre ele te-ar putea face să îţi pierzi pofta de mâncare. Cântăreaţa ţinea în mâini două farfurii pline cu "delicatesele" regiunii în care se afla: gândăcei prăjiţi, lăcuste şi alte târătoare comestibile şi gătite în fel şi chip. "O porţie de gândăcei?Cine pofteşte?;)) Eu n-am putut", a scris Delia, lângâ fotografie, amuzându-se amintindu-şi de excursia de vis în care a fost.

Altfel, cântăreaţa se plânge de traficul mult îngreunat din acestă perioadă şi profită de timpul petrecut la volan pentru a mânca pateuri. Delia nu se teme însă că s-ar putea îngrăşa, şi asta pentru că face sport.