duminică, 28 iulie 2013

Gestul ei iti da fiori! A avut curajul sa faca asta desi toti ii spuneau sa nu o faca!Dupa ce a facut doua avorturi si a devenit infertila, Sara Connell din Chicago vroia totusi cu disperare sa devina mama.

Intr-un gest de intr-ajutorare ca de la mama la fiica, propria-i mama, Kristine Casey s-a oferit ca mama surogat in locul fiicei sale. La 61 de ani, bunica a facut o serie de teste si a fost pregatita pentru o nastere postmenopauza. Copilul s-a nascut, iar cele doua au fost cele mai fericite femei din lume.

Dragostea de mama poate atinge multe forme. Pentru Kristine Casey in varsta de 61 de ani, a insemnat sa ii ofere darul maternitatii fiicei sale infertile prin nasterea propriului nepot. Femeia a dus sarcina pana la capat si a nascut un baietel prin cezariana.

Chiar daca fiica lui Casey e infertila, au putut fi folosite ovulele ei si sperma sotului pentru a putea fi parintii biologici ai micutului. "Pentru noi a fost ceva extraordinar", au spus femeile. Casey este pensionara si a marturisit ca a fi mama surogat pentru fiica ei a fost un lucru divin.

sursa si video: aici