vineri, 26 iulie 2013

Ce mai conteaza chipul cand poate sa faca de toate cu posteriorul? IMAGINILE cu cea mai noua asistenta TV care... NO COMMENT

Cand Ana Maria Mocanu a aparut drept asistenta TV, nimeni nu a avut niciun dubiu ca are toate atributele fizice pentru a deveni un nou star. In ascensiune clara, roscata stie ce sa faca sa ia mintile barbatilor.

Desi cu state mai vechi in industrie si cunoscuta drept blonda cea mai fina, Loredana Chivu pare ca a intrat intr-un con de umbra cand vine vorba de expunere.

Noua colega i-a cam luat fata (sau posteriorul), daca e sa ne luam dupa cele mai recente videoclipuri in care apar cele doua domnite.

Daca Loredana pozeaza in femeia stilata, printesa de gheata si foarte greu de cucerit, Ana Maria isi scoate toate atuurile direct pe tejghea. De fapt, direct la sala de sport, unde le urca pe diverse aparate si mingi de plastic.

Nu mai comentam cum au rezistat cei doi "cantareti" sa faca fata asaltului si cum au reusit totusi vreme de minute bune, cat s-a filmat videoclipul, sa se concentreze la versuri.

Cum Ana s-a zbantuit mai sa ii sara chiloteii de pe ea, barbatii ar fi putut sa uite categoric toate versurile!

Predestinata succesului, maneaua se chema, cum altfel, "Baga-o mare", iar roscata nu pare deranjata ca nu i se vede chipul aproape deloc.

VEZI FOTO SI VIDEO AICI