miercuri, 17 iulie 2013

A doua zi cand s-au trezit cu ASTA la usa au intrat in pamant de rusine! Ce a patit un cuplu din Cluj?Un bărbat din Cluj s-a trezit cu o scrisoare inedita lipita pe usa apartamentului. Un vecin a fost deranjat de galagia pe care acesta o face in timpul partidelor de amor si a luat masuri.

Atunci cand locuiesti la bloc, trebuie sa ai grija sa nu iti deranjezi vecinii. Este si cazul unui barbat din Cluj, care s-a "trezit" cu o scrisoare inedita din partea unui vecin furios. Acesta din urma este a marturisit ca este deranjat de galagia produsa de vecinul sau in timp ce face sex.

"Vă rugăm să vă controlați partidele de sex pentru ca acestea să nu mai fie o problemă pentru liniștea publică. Vă reamintim că nu locuiți singuri în bloc și ne deranjați deja de prea mult timp... Am încetat să mai numărăm de câte ori ne-ați trezit în mijlocul nopții sau n-am putut adormi seara decât după ce ați terminat. Păstrați-vă gemetele / țipetele, scârțâitul patului etc pentru intimitatea voastră", se arată în scrisoare, potrivit stiridecluj.ro