luni, 3 iunie 2013

Un amator SENZATII TARI i-a lasat pe medici cu GURA CASCATA. Au incremenit cand au vazut ce avea in anus FOTOO echipa de medici s-a chinuit o noapte intreaga sa salveze un pacient, amator de placeri si senzatii tari.

Barbatul, necasatorit, s-a prezentat la serviciul de urgenta a unui spital din provincia chineza Shunde. Le-a spus medicilor ca a vrut sa imite pozitiile dintr-un film prin urmare, si-a introdus un tipar in anus. Pestele i-a spart peretii anusului ajunsese aproape de sira spinarii. Barbatul, nu numai ca avea dureri groaznice, dar nici nu mai putea sa scoata singur pestele care ii ajunsese aproape de organele vitale.

"Va rog, ajutati-ma, pestele se misca peste tot in corpul meu", le-a spus pacientul medicilor. A fost bagat imediat in sala de operatie, iar chirirgii au reusit sa-i scoata tiparul care avea peste 50 cm lungime si cantarea jumatate de kilogram. "Tiparul incerca sa iasa prin orice mijloace, spre disperarea barbatului", au spus medicii. "Cand l-am scos era inca viu, dar mai apoi a murit", au adaugat medicii, probabil in aceleasi chinuri pe care i le-a pricinuit pacientului

"A fost o prostie din partea pacientului sa faca una ca asta. Tiparii au dintii mici si foarte ascutiti. Situatia putea sa fie mult mai grava", au declarat cadrele medicale. Pacientul, in varsta de 39 de ani a scapat ca prin urechile acului, insa acum are de dat socoteala in fata politistilor pentru rele tratamente aplicate unui animal.