marți, 4 iunie 2013

Ce si-a facut un roman pe PERETELE casei. Localnicii si-au facut CRUCE si-au zis ca asa ceva NU poate fi adevaratImaginatia romanilor nu are limite cand vine vorba de impodobit casele. O dovedeste un sibian a carui pasiune pentru masini nu are cum sa treaca neobservata.

Pe fatada locuintei sale, tocmai la etaj, sta cocotat un autoturism ce pare ca s-a infipt acolo.

Aceasta este, fara indoiala, cea mai admirata casa din localitatea Sura Mare. Proprietarul ei - om umblat prin lume - a vazut ca prin Ungaria, Cehia si Slovacia nu se mai porta masinile in garaj ci in... casa. Initial a atarnat masina la etaj. Apoi a venit cu idee sa o... infiga in perete!

''Masina asta nu stiu cum a ajuns acolo, a venit de pe aer, dintr-un avion si s-a aruncat acolo, s-a prins acolo in perete!'', spune un localnic

''A mai fost un Audi inainte dar l-a dat jos si l-a schimbat. E o chestie interesanta dar fiecare cu... placerea lui si ideea lui. - V-ati face asa ceva la casa? - Nu ca eu am o casa mai mica si nu imi pot permite sa pun asa ceva'', explica un alt vecin.

In zona, casa e reper de orientare. Strada Ocnei a devenit acum "strada cu masina pe casa".

Masina folosita pe post de decor a fost luata de la un cimitir de masini. Fusese accidentata in fata dar partea din spate a ramas intacta.

''Cam comica! Nu am mai vazut! Pana acum nu am mai vazut nicaieri. Am 60 de ani dar nu am mai vazut asa ceva!" se amuza o femeie din localitate.

Proprietarul ineditei case spune ca mai are idei nastrusnice. Le va pune in practica de indata ce va avea destui bani.

vezi toata stirea: aici