marți, 4 iunie 2013

ADEVARUL din DORMITOARELE MUSULMANILOR! Toata lumea crede ca sotiile lor sunt sfinte, insa uite cum implinesc toate FANTEZIILE BARBATILOR lor FOTOLumea araba este considerata, mai ales de europeni plina de controverse, de reguli stricte, de dogme si traditii neintelese.

Femeile n-au inca drept de vot; n-au voie nu numai sa conduca o masina, dar nici macar sa mearga pe bicicleta; in autobuze, au locuri rezervate in spate, separat de ceilalti calatori- interactiunea cu barbati e considerata generatoare de promiscuitate si trebuie evitata cu orice pret.

Casele au doua intrari, una pentru femei, alta pentru barbati. Segregarea sexelor e asemanatoare celei din perioada Apartheidului din Africa de Sud, dintre albi si negri. Pana in 2006, femeile saudite n-aveau nici macar acte de identitate: existenta lor era pur si simplu o notita in buletinul tatalui.

Nu se paote judeca daca o femeie este tratata ca pe un obiect sau un instrument, cert e ca de la nastere, educatia lor este modelata in asa fel incat barbatul sa fie centrul universului ei si sa ii satisfaca toate dorintele. Nu e de mirare ca, atunci cand usile se inchid si nimeni nu stie ce se intampla in casele lor, musulmancele sun tcele mai focoase femei. Nu mai au aceeasi sfiosesnie si timiditate si se supun total dorintelor barbatilor de langa ele, implinindu-le din punct de vedere sexual toate fanteziile.

vezi toata stirea: aici